FAQ

Antwoord op uw vragen.

Veelgestelde vragen

Het kan voorkomen dat wij telefonisch even niet bereikbaar zijn. Heb dan even geduld want je wordt altijd teruggebeld. Indien het spoed betreft, stuur ons dan een aanvullende mail.
SnowWaxJob gaat ook wel eens de deur uit voor een afspraak of een boodschap. Voorkom dat je voor een gesloten deur staat en bel eerst even naar ons.
Super tof dat je stickers wilt van ons! En ja dat is zeker mogelijk, stuur ons een mailtje met onderwerp ‘IK WIL STICKERS’ met daarin: - Waarom je stickers wilt. - Waar je ze voor gaat gebruiken. - Waar we de stickers naar toe mogen sturen. We hebben ook een grotere sticker te koop!
Super tof dat je voor SnowWaxJob kiest. Wat wij van je vragen is een mail te sturen met onderwerp ‘SPONSOR MIJ’ met daarin: Wie je bent, voor welke sport je gesponsord wilt worden (skiën of snowboarden), welke resultaten je tot nu toe behaald hebt (in wedstrijd of film parts), Heb je andere sponsors? Zo ja, welke? Waarom Snowwaxjob jou zou moeten sponsoren. Wij zullen dan zo snel mogelijk een reactie sturen.